Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çOkay uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu prefabrik ev satın alırken malzeme kalitesinin sorgulanmasıdır.

Binanın çatı sisteminde gerçekleştirilen özel mineral yün kaplama uygulamalarıyla yalıtım daha da artırılmaktadır. Yalıtım değerleriyle prefabrik bina iklimlendirmeleri oldukça ekonomik hale gelmekte soğBritish isles havalarda ısıtmada sıcak havalarda da klima enerji sarfiyatında fark edilir oranda tasarruf sağlanmaktadır.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Prefabrik ev fiyatları standart üretimli olup ekstra kaplama uygulamalarına yer verilmeden hesaplanır. Aynı otomotiv fiyatlarında olduğu gibi opsiyonel müşteri tercihlerine göre ev fiyatları da kademelendirilir.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır dimension teslimini ifade eder.

Bir telefon kadar size yakın olan prefabrik hazır ev firmamızdan ücretsiz fiyat teklifi alarak başlayabilir veya aşağıdaki farklı prepare ve fiyat listesini inceleyebilir ve en güzel evi sizing sunabiliriz.

Ortak özellikleri arasında dış çevre ve sert mevsim koşullarına en az betonarme evler kadar mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. Ayrıca ısı, ses ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme yapılara göre oldukça az olmasıdır. Gelişen ve değişen piyasa koşulları sonucunda betonarme inşaat maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim daha çOkay artmıştır.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 prefabrik ev fiyatları cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Yenilikçi yapı sisteminin geniş mekan sunumu avantajları prefabrik villaya konfor olarak yansıyor. Bilinen konut modellerindeki iç mekanı daraltan çAlright yer kaplayan kolon ve kirişler bu yenilikçi sistemde geride kalıyor.

Prefabrik yapılar, fabrikada üretilen sandviç paneller gibi malzemelerin, inşaatın yapılacağı yere sevk edilmesi ve ardından bu modüler parçaların sahada birleştirilerek yapının iskeletini oluşturmasına dayanır.

Olası bir durumda tekrar kurulum imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda prefabrik evler, kullanılan malzemeler nedeniyle betonarme evlerden daha tasarruflu yapılardır.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa five cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Hazır satılık prefabrik ev modellerini tercih edebileceğiniz gibi kendi isteklerinize göre bir product de tasarlatabilirsiniz. Aynı zamanda prefabrik evlerde ses ve ısı yalıtımı da mümkün olduğu için dağ veya bağ evinizde iklim şartlarından etkilenmeden konforlu bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

Report this wiki page